Izvor:
15.06.2018 u 10:32
0

PREDSEDNIK SAD SALUTIRAO SEVERNOKOREJSKOM GENERALU: Tramp izmamio Kimu osmeh, a mnoge je ovaj porez šokirao! (VIDEO)

Severnokorejska državna televizija objavila je fotografije i snimke nedavnog istorijskog susreta Kim Džong-una i Donalda Trampa u Singapuru.

U dokumentarnom filmu od 42 minuta, vidi se i jedan više nego zanimljiv detalj.

Donald Tramp se rukovao sa članovima delegacije Severne Koreje, međutim, u jednom trenutku je salutirao severnokorejskom generalu. Čini se da se poprilično zbunio pri pozdravljanju jer je prvo pružio ruku, ali kako je general salutirao, Tramp je odmah učinio isto.

To je čak nasmejalo i severnokorejskog lidera Kim Džong-una.

Mnogi američki analitičari su istakli da je to bilo krajnje neprimereno i da je Tramp trebalo severnokorejskog generala da pozdravi rukovanjem ili da klimne glavom.

I dok su mnogi kritičari osudili ovaj potez, nazvavši ga nepatriotskim, portparolka Bele kuće, Sara Sanders, istakla je da je sasvim normalno da se salutiranjem pozdravljaju vojni zvaničnici stranih zemalja.

Izvor: Kurir
Foto:Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter