Izvor:
22.06.2018 u 09:22
0

DEVOJČICA PALA SA PETOG SPRATA: Majka je tražila po stanu!

Šestogodišnja devojčica pala je sa petog sprata zgrade u kojoj je stanovala.

Nesreća se dogodila juče oko podne u centru Struge. Ona je dovezena u bolnicu sa teškim povredama glave, vrata i kičme, bez znakova života. Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali samo su mogli da konstatuju smrt.

Devojčica je bila u stanu zajedno sa majkom i maloletnim bratom.

U jednom trenutku je nestala iz sobe u stanu. Kada je majka to primetila, počela je da je traži po celom stanu, ali i u susednom stanu u kome živi njen deda.

Potom je izašla van zgrade doživela šok kada je ugledala telo ćerke na pločniku ispod balkona. U bolnici je konstatovana smrt , a javni tužioc je naredio da se telo devojčice preda porodici radi sahrane.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter