Izvor:
25.06.2018 u 08:19
0

MAKRON BIO PREOŠTAR PREMA TINEJDŽERU: Prdsednik Francuske izgrdio mladića koji je pao u depresiju i ne izlazi iz kuće! (VIDEO)

Tokom obeležavanja godišnjice osnivanja Francuskog pokreta otpora, francuski predsednik, Emanuel Makron, izgrdio je pred okupljenima jednog tinejdžera koji ga je nazvao po nadimku Manu. Kako prenose strani mediji, posle grdnje koje su snimile i kamere, dečak je pao u depresiju i ne izlazi iz kuće. Teško mu je pao Makronov ukor, jer ga je tom prilikom nazvao "idiotom" i poručio da mu se obraća sa "gospodine predsedniče".

– Zdravo Makron, ne znam da li znate da se dečku svi rugaju. On je kod kuće i ne želi da razgovara sa bilo kim. Plaši se da će ga povrediti. Izgleda potpuno zbunjeno i depresivno. Dobro ste obavili posao – napisala je Krosnije na društvenoj mreži..

Incident se dogodio u utorak na komemoraciji generalu Šarl de Golu na severu Francuske. Dečak je prišao Makronu i pitao ga: "Šta ima Manu?". Na to mu je Makron oštro odgovorio da ne sme tako da se ponaša jer je na zvaničnoj ceremoniji.

– Možeš da se ponašaš kao klovn, ali mi danas pevamo Marseljezu i partizanske pesme. Oslovljavaj me sa gospodine predsedniče – rekao je tada Makron.

Tvrdnje o lošem psihičkom stanju dečaka otkrila je novinarka. Ona ga je posetila u školi gde je videla da mu se sada drugari podsmevaju.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter