Izvor:
11.07.2018 u 17:16
0

TAČI POZVAO OPOZICIJU NA JEDINSTVO: Svi politički lideri treba da preuzmu odgovornost u ovom važnom procesu!

Predsednik prvremenih kosovskih institucija, Hašim Tači, izjavio je da opozicija ne može da ugrozi njegovu poziciju u dijalogu sa Beogradom.

Tači je ponovo pozvao opoziciju na političko jedinstvo kada je reč o dijalogu sa Beogradom.

– Jedno je jasno, niko ne može sam da vodi pregovarački proces, ali je još jasnije da niko ne može da stavi veto i blokira ovaj proces – rekao je Tači izrazivši zabrinutost da Priština, kako je rekao, rizikuje da propusti ključni trenutak za okončanje dijaloga.

Tači je rekao da to pre svega rade oni koji se zalažu za vanredne izbore.

Ponovo pozivajući na jedinstvo, Tači je reka da "svi politički lideri treba da preuzmu odgovornost u ovom važnom procesu i da istovremeno dele njihove zasluge.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter