Izvor:
15.07.2018 u 12:58
0

NEMAČKA PROVERAVA MIGRANTE: Bavarska policija se priključuje patroliranju na granici!

Nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je postignut dogovor da i federalna i bavarska državna policija patroliraju na granici i proveravaju migrante koji ulaze u zemlju.

Kako se navodi u saopštenju, bavarska policija moći će da vrši provere duž južne granice zemlje sa Austrijom "na zahtev ili uz pristanak federalne policije".

Bavarska državna vlada, koju predvode konzervativci, vršila je pritisak za uspostavljanje oštrije kontrole na granici, uoči regionalnih izbora na jesen, na kojima se očekuje da važnu ulogu ima pitanje migracija.

Postavljeno je pitanje legalnosti da državna policija vrši zadatak, koji je inače namenjen federalnoj policiji.

Broj ljudi koji je ilegalno prešao nemačko-austrijsku granicu drastično je smanjen od velikog priliva migranata 2015. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printacreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter