Izvor:
18.08.2016 u 20:43
0

SRCE DA VAM PUKNE OD TUGE: Majka ostavila BEBU u TRAVI, evo šta je napisala u OPROŠTAJNOJ PORUCI!

Uredno umotanu novorođenu devojčicu u visokoj travi pored stambenog bloka u predgrađu Krasnojarska u Rusiji, pronašla je zaprepašćena penzionerka (83), a s njom je pronašla i rukom napisanu poruku majke, u kojoj između ostalog piše i da će se ona vratiti po svoju ćerku.

Definitivno ću doći po nju – piše između ostalog u poruci koju je ostavila zasad nepoznata majka, za kojom tragaju policija i vlasti grada Krasnojarska u Rusiji i koji veruju da se nalazi negde u blizini mesta gde je ostavila bebu.

U poruci, majka objašnjava kako je pre odluke noć s detetom provela na stepeništu, ali ne navodi konkretne razloge.

Oprostite mi, ali nisam imala gde da odem s njom. Ona je vrlo mirno i zdravo dete. Rođena je 12. avgusta. Vakcinisana je – napisala je u poruci majka.

Ona je najsvetiji deo mog života. Vratiću se po nju, sigurno ću se vratiti po nju, ali sada ne mogu ništa da uradim. Već smo provele noć na stepeništu – objasnila je u poruci.

Vlasti veruju da nije otišla daleko, jer predpostavljaju da je verovatno htela da se uveri da će bebu neko pronaći i uzeti je.

Majci su uputili apel da se vrati.

Uvek postoji način da se pomogne. Definitivno ćemo učiniti sve da ti pomognemo. Vrati se, tvoja te ćerka čeka – poručila je policija majci.

Izvor: (Siberian Times)
Foto: Twitter/The Siberian Times

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter