8°C

Beograd

PEVAČ OTVORIO DUŠU: Zdravko Čolić o ljubomori i odnosu sa suprugom, ali i o onome što je nedavno doživeo u Hrvatskoj! (VIDEO)

Pevač je juče publiku obradovao spotom za pesmu “Ničeg nije bilo između nas”, otkriva kako godinama uspeva da uskladi privatni i poslovni život.

Miljeniku žena ponovo je pošlo za rukom, u njegovom slučaju za glasom da oduševi svoje fanove ekranizacijom jedne od novih pesama, iako u spotu ima ulogu naratora. Kako pesma govori o pravdanju muža ženi da “ničeg nije bilo između nas”, pitali smo Čolu da li je on nekada morao da se pravda supruzi Aleksandri. Aleksandra se nikada ne pojavljuje u javnosti.

- Moja supruga zaista nije ljubomorna. Nas dvoje smo jako dugo zajedno i poverenje koje imamo je jedna od blagodeti našeg braka. Znate, kada se bavite poslom kojim se ja bavim, vaša druga polovina mora biti razumna. Aleksandra je od početka prihvatila mene sa karijerom koju imam, a kako je emancipovana žena, nije bilo potrebe da se bilo kada vode polemike oko žena kojima sam okružen. A hvala bogu, dosta ih je u publici - kroz prepoznatljivim osmeh i sa šarmom kaže Zdravko.

Njegova karijera duga je nekoliko decenija i čini se da nijednog trenutka nije splasnula. On priznaje da je bilo teško ali i lepo uspeti na oba fronta. Poverenje publike koje ne jenjava i porodica koju je stvorio sa Aleksandrom, sa kojom ima ćerkice Unu i Laru.

- Bilo je momenata, i sve više ih je poslednjih godina, kada želim da sam više u kući uz suprugu i ćerke nego na točkovima, ali život je satkan od kompromisa. Uspeo sam da radim sličnim tempom kao i ranije, a da pri tom ne propustim važne momente odrastanja Une i Lare. Ipak, žena je uvek stub kuće, ona je bolje i drži nego muškarac. Tako je i moja majka imala najvažniju reč, a tata je bio taj koji je zarađivao - priznaje Čolić, koji je u novom spotu više narator filmske priče koja se odvija uz stihove pesme sa novog albuma.

Nagrađen u hrvatskoj

Zdravko Čolić je pre sedam dana nagrađen za milionsku prodaju albuma “Ako priđeš bliže”, koji je snimljen 1977. godine, ali i do danas je ostao popularan.

- Drago mi je da sam dobio priznanje za doprinos u diskografiji od moje izdavačke kuće u Hrvatskoj sa kojom imam sjajnu saradnju već godinama. Ostvarili smo vrhunske tiraže i realizovali mnogobrojne koncerte na zadovoljstvo publike. Album “Ako priđeš bliže” ostao je najtiražniji album, tako da je ovo ujedno i priznanje svim mojim saradnicima - istakao je Zdravko.

Keki: Uneli smo magiju u Čolin spot

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš, uradi upravo na filmski način.

- Senzualnost scena koje smo snimali do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo uneti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvesnosti - kaže Aleksandar Kerekes Keki, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu u priči o mladom bračnom paru koji prolazi kroz emotivna iskušenja.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

Kako izgleda supruga Zdravka Čolića, ali i pevačev brat, pogledajte u gale

Blic
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar