12°C

Beograd

POSLE NESREĆE SE UGOJILA 15 KILOGRAMA: Evo šta danas radi pevačica popularnog hita "Rano"! (FOTO)

Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najslušanijih pop pevačica u regionu, a mnogi i danas pevuše neke od njenih najpoznatijih pesama, kao što su "Good Boy", "Vrapci i komarci", "Sija sunce" i druge.

Minea je u jednom trenutku zapostavila mUziku i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela pre jedanaest godina.

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Minea, koja danas ima 41 godinu, otvoreno priznaje da žali što se još nije udala i ostvarila kao majka.

Kurir
Foto: Instagram/minea.official

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar