3°C

Beograd

BRENA JOŠ NIJE OTIŠLA NA ČUVENO KRSTARENJE S DRUGARICAMA, bacila se na voćarstvo: Gajim jabuke i delim ih komšijama! (FOTO)

Lepa Brena ovog leta ima dosta nastupa koji su još ranije zakazani, ali i pored toga uspeva da nađe vremena da provede sa porodicom u njihovom domu na Bežanijskoj kosi.

Ona još uvek nije otišla na čuveno žensko krstarenje koje praktikuje svake godine s drugaricama, pa se opušta u svom voćnjaku. Oduvek ističe da se najlepše oseća u dvorištu svoje luksuzne vile, koje je ogromno i prepuno cveća, raznih voćki i zelenila.

Ono što je zanimljivo jeste to da Živojinovići obožavaju da se angažuju oko uzgajanja i održavanja, mada imaju i stručnu pomoć.

Lepa Brena posebno je ponosna na nekoliko stabala jabuka iz njenog dvorišta, koje svake godine rode u tolikoj meri da moraju da ih dele komšijama i ljudima koji dolaze kod njih u goste.

"Ove jabuke smo mi posadili, a posadićemo ih još. Mi ih beremo, pa ih onda delimo onom ko dođe kod nas", rekla je Brena u video-klipu koji je snimio njen prijatelj.

Kada vremenske prilike dozvole, pevačica se rado kupa u velikom bazenu, koji je poseban ukras u njihovom dvorištu.

"Napokon je opet sunce i stvarno uživam u današnjem danu. Opuštena sam i punim baterije za sve poslovne aktivnosti koje me očekuju", poručuje balkanska zvezda.

Happytv.tv / Kurir
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar