18°C

Beograd

DOKTORI JOJ NE DOZVOLJAVAJU DA PEVA: Kaća ih neće poslušati, izašla iz bolnice i donela odluku! (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić pre samo nekoliko dana izašla je iz bolnice u kojoj je ležala zbog infekcije bubrega, te je mnoge iznenadila kada je pojavila na jednoj konferenciji, održanoj povodom festivala na Ušću na kom planira da nastupa.

Naime, ona je u bolnici provela dve nedelje i otkazala je sve predstojeće nastupe zbog zdravstvenog stanja, međutim ne i ovaj, a evo i zašto:

-Kad te neko pozove da pevaš na Ušću pred toliko ljudi i na tolikom prostoru gde su sve naše zvezde pevale, ne znam šta da mi se desilo - ne bih odbila. Ali skratila sam nastup, na žalost, neću pevati punih sat vremena- ispričala je ona.

Iako joj doktori, kako se navodi, ne dozvoljavaju da peva, čak ni da izađe iz kreveta, ona je rešila da zapeva i da nastavi tamo gde je stala.

-Četiri puta dnevno sam primala terapiju od koje mi je bila muka, to su jaki antibiotici. Najviše razmišljaš o tome samo da ozdraviš. Sve drugo je nevažno kad padnete u postelju. Noći su bile najteže. Mislim da sam iz toga izašla još jača- bila je iskrena ona.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar