33°C

Beograd

LEPOTA JE NJENO VELIKO PROKLETSTVO: Megan Foks JE PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG IZGLEDA, a utehu je pronašla u OVOME!

Smatra da je bila tretirana isključivo kao seksualni obejkat, a to joj je stvorilo psihičke probleme.

Glumica Megan Foks otkrila je kako joj je jedan film odredio karijeru u negativnom kontekstu.

Reč je o horor komediji "Jennifer's body (Dženiferino telo)", nastaloj pre deset godina. Tada 23-godišnja Megan dobila je priliku da odigra glavni lik mlade srednjoškolke Dženifer, koja zbog opsednutosti demonima ubija i jede muškarce iz razreda.

Navodi kako je kroz karijeru često bila percipirana isključivo kao lepo lice i atraktivna žena i tretirana kao objekat. Početke ovakvog tretmana vidi upravo u odnosu prema njoj nakon snimanja ovog horora. Percepcija njenog lika i dela koja se javila u javnosti dovela je mladu zvezdu do ivice i uzrokovala psihičke probleme.

-Nije to bio samo film, bio je to moj život. Svaki projekat na kojem sam radila i svaki producent s kojim sam radila. Za sve njih sam bila samo seksualni objekat.

Doživela sam pravi nervni slom i dosegla tačku u kojoj nisam po ceo dan ništa htela da radim. Nisam želela biti viđena, fotografisana, hodati crvenim tepihom. Nisam želela biti u javnosti zbog straha i verovanja da će me ismevati, popljuvati, da će se neto drati na mene ili da će me kamenovati... Zapala sam u mračno razdoblje nakon toga - kazala je.

Na vrhuncu svoje slave Megan je u javnosti predstavljana kao najlepša žena sveta i apsolutni seks simbol. Naizgled je sve izgledalo savršeno, no u sebi se borila sa stalnim pritiskom. Nije mogla pobeći od etikete koja joj je nametnuta.

-Govorila sam svima "Hej, ove stvari mi se događaju i nisu u redu." - prisetila se, "I svi su bili: Ma dobro, koga briga. To si i zaslužila. Svi su govorili samo o tome kako izgledam i kako se oblačim.

Glumica se zbog svega povukla iz javnosti i sporadično pojavljivala u manjim televizijskim projektima. Utehu je pronašla u majčinstvu. Podsetimo, u braku s glumačkim kolegom Brajanom Ostinom Grinom dobila je tri sina. Ove godine najavila je povratak na velike ekrane i nastoji da u 33. godini sebe predstavi u novom svetlu.

Glossy
Foto:Instagram/meganfox

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar