16°C

Beograd

OVO JE POČETAK, ŽELI PETORO DECE: Ako bude sin, Ražnatović zna koje ime će dati bebi!

Naslednik folk zvezde i njegova buduća žena Bogdana oko 10. juna sledeće godine postaće roditelji, dok će svadbu decenije organizovati 24. novembra.

- Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh sa lica. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj do sada. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - iskren je budući tata Veljko.

Pol još ne zna, ali ako bude bio sin, Ražnatović zna koje ime će dati bebi.

- Ako bude sin, zvaće se Željko - odmah je odgovorio bokser, i dodao da je ovo tek početak, da Bogdana i on idu bar do petoro dece!

- Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača - rekla je buduća majka.

Bogdana je u četvrtoj nedelji trudnoće, ali to je ne ometa da prione na posao oko pripremanja svadbe, koja je zakazana za 24. novembar.

- Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još sam euforična. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti - napisala je Ceca na instagramu.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: Instagram/Veljkoraznatovic/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar