22°C

Beograd

SEVERINA UMORNA OD SVEGA: Iznela OPTUŽBE na račun OCA njenog DETETA! (FOTO)

Novinari koji su stigli na pres konferenciju, na kojoj je splitska pevačica trebalo da najavi svoju veliku turneju, ostali su bez reči kad je umesto o koncertima Severina počela da iznosi optužbe na račun oca svog deteta Milana Popovića, ali i obrazovne ustanove koju pohađa njen sin. Sve ovo događa se uoči novog ročišta parnice između Severine i Milana Popovića, pišu mediji.

Severina Kojić tvrdi da su njenog sina Aleksandra zlostavljali u školi kada ona zbog telesne povrede nije mogla da dođe po njega, pa je to umesto nje trebalo da uradi nje suprug Igor Kojić.

Ipak, učiteljice nisu dozvolile Igoru da pokupi Aleksandra, sve dok se direktorki škole nije javio otac Milan. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti deteta, jer smatraju da svako njihovo dete zaslužuje spokojno detinjstvo.

– Dešavaju mi se u životu jako teške stvari u odnosu na moj život s detetom i suprugom. Naime, u petak 11.10. u školi gde moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mom suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dete nakon nastave, iz škole nisu dale dete nego su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile ga, telesno i psihički povredile i tako su ga držale puna dva i više sata – rekla je Severina i dodala:

– Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i izvinjenje jer sam imala malu telesnu povredu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole niko nije nazvao, dete ne želi da ide u školu jer je doživelo veliku traumu. Mislio je da će sve vreme biti zatvoren u školi.

Sverina je dodala da su učiteljice vukle dete za ruku, ramena i stomak, što ima u doktorskom nalazu.

– Pretile su mu da će, ako se ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, dobiti batine. Čak su mu telom sprečavale da izađe iz razreda. Tek nakon dva i po sata maltretiranja, direktorka koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dete – tvrdi Severina, pišu mediji.

Inače, ceo ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko starateljstva nad detetom.

Izvor: Stroy.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar