15°C

Beograd

OD DARKA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Zbog njega je seo ponovo za volan, a onda su u auto uletele ONE! (ŠOK VIDEO)

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesrećne, koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, seo u automobil na vozačevo mesto i uzeo volan u ruke.

Međutim, nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu jednog hotela samo za potrebe snimanja. Folker se oprobao kao glumac u spotu za pesmu "Dajte mi vremena", u kom je vokal njegov rođeni brat Dragan Lazić. Folker se na na kraju video klipa pojavljuje desetak sekundi, a kadrovi su mu i više nego interesantni. Naime, atraktivne devojke članovima benda kradu novac, a potom beže ih hotela i uleću u Darkov automobil, dok ih momci jure u bademantilima. One Laziću u ruke uručuju 10.000 evra, koje on baca kroz prozor momcima od kojih su one uzele pare.

- Scena je odlična, ja sam se odlično snašao, nadam se. Neka publika proceni. Šef benda Saša Stojanović Caki uradio je fenomenalan scenario, a moj brat brutalno otpevao pesmu. Kažu mi da sam dobar glumac, a to i ja tvrdim čim sam seo za volan. Nije mi bilo lako, ali trudim se da ispoštujem svoje prijatelje, saradnike i brata. Baš prava priča - rekao je Darko.

Happytv.tv
Foto:Studio Karlic

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar