25°C

Beograd

BALAŠEVIĆ IMAO INFARKT, PA OTKAZAO KONCERT Život pravi planove bez nas, zdravlje je najvažnije!

Koncert Ðorđa Balaševića, koji je bio zakazan za večeras u rasprodatoj dvorani “SBB hali Jezero” u Kragujevcu, odlažen je iz zdravstvenih razloga izvođača. Kako mediji pišu, Balašević je doživeo infarkt.

- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert. Žao mi je što moram da vas obavestim da se koncert odlaže. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda - poručio je Balašević Kragujevčanima.

On kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, ali i da sumnja da će mu publika to ikad tražiti.

- Za koji dan će biti sve sasvim OK, pa nastavljamo. Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo - saopštio je menadžment Ðorđa Balaševića.

Đorđe Balaševič imao je infarkt i to je razlog za otkazivanje koncerta. Trenutno se nalazi u Instituttu za kariovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi. Kako nezvanično saznajemo, naš čuveni pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući.

Poštovaoce slavnog muzičara, iz organizacije mole za strpljenje i da čuvaju kupljene ulaznice, pošto im je potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu.

Ko želi može da vrati ulaznicu na mestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra.

Izvor: Tanjug

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar