14°C

Beograd

NJIHOVI ZUBI KAO NEČIJI AUTO: Evo koliko para estrada ulaže u svoj osmeh!

Dok pričamo o tome koja pevačica je ugradila silikone, napumpala usta, jagodice, uradila botoks, sasvim smo zaboravili na njihov osmeh.

POZNATA PLUS SAJZ MANEKENKA ODUŠEVILA FANOVE: Ovaj detalj je svima ZAPAO ZA OKO! (FOTO)

Osim hijalurona u ustima, koji praktikuju skoro sve žene na estradi, one imaju identičan osmeh! Među njima prednjači Lepa Brena, koja je više puta pazarila nove zube. Ona je i ranije imala krupnije zube, ali nisu bili jednaki, niti ravni, a ni toliko beli. Poslednji put Brena je 2017. godine stavila nove zube, a zanimljivo je da je nekoliko svojih mlađih kolega i koleginica vodila kod svog zubara i častila ih osmesima poput svog.

Ceca Ražnatović je pre tri godine menjala navlake na zubima i izabrala najskuplji porcelan, što ju je koštalo oko 8.000 evra.

DA LI JE OVO NOVA MEGAN MARKL? Fanovi ne mogu da veruju, ala se promenila!

Ipak, još skuplje zube, vredne čak 15.000 evra, ima Milić Vukašinović. Rokeru je pre više od deset godina nove, porcelanske zube platio menadžer Raka Marić. On je tada preuzeo Milićevu karijeru, a kako je to bilo vreme kad se on lečio od alkoholizma, trebalo je mnogo novca da se uloži.

- Ja imam holivudske zube. Povade se živci i stave ti porcelanske implantate. I posle nema karijesa, nema ničega. Da imam pare, svim svojim prijateljima bih platio ove zube - rekao je Milić jza medije jednom prilikom.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Instagram

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar