27°C

Beograd

Sin poznate pevačice po drugi put šokira javnost: Izazvao udes, pa pobegao sa lica mesta! (foto)

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, koji je od ranije poznat po bahatoj vožnji, izazvao je saobraćajni udes i pobegao sa lica mesta.

Naime, Gvozdenović je saobraćajni udes, u kom je jedna osoba lakše povređena, izazvao u martu ove godine na Banjici. Kada je prednjim delom svog automobila udario u onaj ispred njega, odmah je pobegao sa lica mesta. Međutim, policija ga je ubrzo pronašla, i potom procesuirala.

Policija je krivičnu prijavu uputila Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, koje skuplja dokaze o ovom krivičnom delu. Kako saznajemo, iz ovog tužilaštva upućen je poziv za saslušanje sina Snežane Đurišić, koje bi trebalo da bude obavljeno uskoro.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Snežanom koja nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Marko Gvozdenović nalazi na stupcima hronike, jer je još 2001. izazvao saobraćajni udes na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića u Beogradu, kada je vozeći u pijanom stanju usmrtio svoju tadašnju devojku Jelenu, inače ćerku poznatog harmonikaša Miodraga Paunovića. Zbog ovog dela, Gvozdenović je bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

Takođe, drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv njega 2015. godine, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici i pretukao suprugu Đ. G. nanevši joj teške telesne povrede.

Puls online
Foto: Instagram/snezana.djurisic_

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar