24°C

Beograd

Magični napitak za uspešan život direktno iz Holivud: Slavna glumica otkriva zašto ne voli sponzoruše, ali i koji je njen lek protiv starosti!

Glupo je, s obzirom na mladost i lepotu, postati sponzoruša nekog sa dubokim džepom, beskrajno trošiti život na žurkama. Lepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svetu.

Monika Beluči - italijanska boginja. Njena harizma i prirodna ženstvenost ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Osim toga, Monika je majka dvoje divne dece, poznaje tri jezika i obožava jogu.

Prikupili smo za vas mudre citate ove fantastične žene kao dokaz toga da spoljašnja lepota sa sobom može nositi i prekrasnu dušu.

- Nama ništa ne pripada: ni naši muževi, ni deca. Mi možemo samo sve da podelimo sa ljudima koje volimo.

- Žena može voleti tako kao da nikada neće otići. Ali, može doći i takav dan kada će otići tako kao da nikad nije ni volela.

- Za mene postajati starija znači - postajati bolja!

- Šta ću raditi kada ostarim i kad me moja slika u ogledalu više neće radovati? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju decu.

- Ja uvek kažem mladim devojkama: "Naučite da volite svoje telo!" Jer savršenstvo ne postoji, i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba naučiti da prihvatate sebe onakvom kakva jesi.

- Svima nama su neophodne iluzije. I baš zato, volimo filmove.

- Ni za šta na svetu ne bih želela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo srećnija nego tada, jer u tom uzrastu mi tek spoznajemo sebe, pokušavamo da razumemo šta želimo da budemo, patimo od nesigurnosti. Sada tačno znam šta mi je potrebno, a bez čega mogu da živim.

- Po mom mišljenju glupo je, s obzirom na mladost i lepotu, postati sponzoruša nekog sa dubokim džepom, beskrajno trošiti život na žurkama. Lepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svetu.

- Ne treba mrzeti ljude koje zavide, oni priznaju da si bolji.

- Lepota postaje ekspresivnija i interesantnija kada je prikrivena odećom.

- Ženstvenost - to je harmonija, prirodnost i senzualnost.

- Ne razumem žene koje kažu da ih muška želja ponižava. Mislim da one jednostavno nisu u skladu sa sobom.

Happytv.rs
Foto: Instagram/monicabellucci

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar