15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Alo

OLIMPIJAC PREBIO HALIDA MUSLIMOVIĆA: Bosanska makljaža!

Olimpijski šampion iz Los Anđelesa 1984. Anton Josipović priznao je da je fizički nasrnuo na poznatog pevača.

"Halid je bio oženjen Melinom Čivljak, a ja njenom sestrom Irenom. On je meni bio menadžer, organizovao mi je bokserske mečeve, imao sam poverenje u njega. Kad je otvorio izdavačku kuću "Haliks", ubrzo je ovde počeo rat pa smo otišli u Beč, nismo se ni mogli vratiti u Bosnu", ispričao je bivši bokser Josipović za BN televiziju.

Josipović ističe da je Halid imao nameru da uloži 500.000 maraka u proizvodnju kaseta za potrebe izdavačke kuće, koju je namerio da otvori

"Takav je dogovor. Angažovao sam se da kamionom prevezem tu opremu u Švajcarsku pa nam to nisu dozvolili na carini i onda smo odlučili da posao radimo u Austriji. Ali Halid je naprasno, bez mog pristanka, odlučio da se oprema odveze u Prijedor. Naravno, čim je to stiglo u Bosnu te 1992, odmah je sve otišlo u vazduh, rat je bio u jeku.

U narednom susretu je došlo do konflikta.

"Sreo sam ga u kafani u kojoj je pevao i izlupao sam ga. To su novine objavile, pa je Halid tužio novinare, ali su oni pozvali mene da svedočim. Ja odem i kažem: 'Jesam, tukao sam ga. Novine su objavile istinu' i Halid izgubi na sudu. Posle toga mi prilazi i kaže: 'Pa što si priznao, mogli smo da naplatimo pare od redakcije i da ih podelimo?' Eto, takav je to čovek", zaključio je nekadašnji bokserski šampion.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar