18°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: Alo.rs

NEŠTO POTPUNO NOVO! TV HAPPY POKREĆE AKADEMIJU ZA RIJALITI GLUMCE! Ružica i Gastoz prave nove zvezde "Parova"!

Novi format uskoro na malim ekranima!

Novi rijaliti šou stiže na TV Happy! Produkcija rijalitija „Parovi“ planira da od leta pokrene Akademiju za rijaliti glumce, u kojoj će predavanja držati bivši učesnici rijalitija. Najbolji polaznici biće učesnici novih projekata TV Happy, a na akademiju će moći da se upišu svi zainteresovani takmičari od 18 do 90 godina. 

- Jedna od glavnih tema kojom će se baviti na akademiji je kako napraviti dobar šou. Budući da su Nenad Marinković Gastoz i Ružica Veljković dva takmičara koji su, svako na svoj način, obeležili „Parove“, produkcija namerava da ih angažuje kao predavače. Gastoz i Ružica su pobednici „Parova“, pa će njih dvoje imati šta da nauče takmičare - kaže naš izvor i objašnjava da njih dvoje neće biti jedini predavači.

Takmičari će dobiti jasne instrukcije kako da privuku pažnju publike, a akademija rijaliti glumaca je zamišljena kao veliki kasting za nove rijalitije. Učesnicima će biti prikazani dobri primeri kako se pravi šou i puštaće im snimke iz stranih rijalitija. Nije isključeno da će se neki aktuelni učesnici „Parova“ nađu na listi mentora.

Mili Radosavljević i Ivan Marinković imaju ogromno iskustvo u rijalitijima i odavno su naučili kako da naprave dobar šou. Čim se bude završila aktuelna sezona „Parova“, Mili i Ivan će se naći u novoj uloz. 

Iz produkcije "Parova" naglašavaju da samo oni koji se budu pokazali na akademiji dobiće mogućnost da učestvuju u novoj sezoni „Parova“, ali i u novim projektima koje TV Happy sprema.

Komentari korisnika (8)

ada

u ovoj sezoni prebacujemo na drugi kanal kada se on pocne derati budaletina

ada

mili nikako on nema sta da kaze dere se kao magarac

Ena

Samo Ruzica I Gastoz, ostali cist promasaj.

Vidi sve komentare (5)
Ostavite komentar