6°C

Beograd

Photo: printscreen

Izvor: Cosmopolitan.rs

PRINC HARI JE MNOGO PATIO: Najbolji prijatelj otkrio veliku tajnu o napuštanju kraljevske porodice!

Megan Markl i princ Hari povukli su se iz kraljevskog života zbog pritiska iz medija, ali kako su sada sve ređi u javnosti, radoznalost njihovih obožavalaca ne prestaje da raste.

Strani mediji uporno pokušavaju da nova dešavanja o njihovom životu dobiju preko njihovih najbližih, a ovoga puta, Harijev vrlo dobar prijatelj Nacho Figueras prokomentarisao je njegovu odluku i osećanja.

Kako je rekao medijima, iza Harija i Megan postoje nekoliko veoma teških nedelja koje su mnogo pogodile princa.

Nacho Figueras nedavno se pojavio u posebnoj emisiji Televizije ABC posvećenoj kraljevskom paru i odlučio da kaže istinu.

-Dosta sam razgovarao sa Harijem. Jako je patio zbog stvari koje su mu se dogodile. Želi da živi normalnim životom koliko god je to moguće u njegovom slučaju. Kada u vašoj kući imate hiljade i hiljade paparaca, čekajući jednu od vaših fotografija sa sinom i suprugom - to i nije baš najnormalniji i mirniji život -, započeo je Figueras svoje priznanje.

Rekao je da je Hari napustio kraljevsku porodicu uglavnom zato što je želeo da zaštiti svoju porodicu.

-Štiti porodicu, suprugu i sina. On je sin nekoga ko iz prve ruke zna kako je to kad vas paparaci i mediji progone, kao što je to bio slučaj sa njegovom pokojnom majkom, princezom Dajanom. To nikako ne želi za svoju porodicu -, dodao je Harijev prijatelj.

Neposredno nakon napuštanja kraljevske porodice i preseljenja u Kanadu, neke paparaco fotografije su se pojavile u javnosti, ali Megan i Hari se i dalje pažljivije kreću po novom „rodnom gradu“.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti