14°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic

POSLALA POZDRAVE IZ IMIGRACIONOG CENTRA U BRIZBEJNU: Romana Panić nasmejana nakon izlaska iz ZATVORA!

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, a sada se oglasila iz imigracionog centra.

Naime, Romana Panić bila je na robiji od 25. juna zato što je zajedno s partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u Brizbejnu. Osuđena je na tri meseca i imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu. Romana je iskoristila priliku i snimila okruženje, pa pokazala pratiocima na Instagramu gde sada provodi vreme.

PROČITAJTE I:

POLICIJA ZAPLENILA 10.500 FALSIFIKOVANIH EVRA: Muškarac srednjih godina ih doneo sa KiM!

MASKE 5.000, ŠVERC U PREVOZU 10.000: KAZNE koje prete Beograđanima na ulici!

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

UŽAS U KOVID BOLNICI: Pacijent pretukao medicinsku sestru ŠTAKOM jer ga je sprečila da SVOJEVOLJNO ODE KUĆI!

Podećamo, prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata - uređaj se "skiming", kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabeleženi s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

- Bilo je toliko sofisticirano da uređaji na dva bankomata nisu otkriveni duže vreme - objasnio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Romana je osuđena na 12 meseci zatvora, a Filip na 14 meseci, a uz to moraće da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Nakon što je Romana uhapšena njena majka rekla je da od sramote ne izlazi od kuće,

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar