15°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HAPPYBSC

GOCA TRŽAN: Ne zarađujemo svi sa estrade hiljade evra, možda bi me više cenili da se ku*vam!

Goca Tržan (46) pokrenula je polemiku na Tviteru nakon objave tvita: "Vidim da je narod baš srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom...".

Usledile su oprečne reakcije ljudi, a više je bilo onih u kojima ljudi komentarišu da niko ne likuje nad time što pevači ne zarađuju, ali da im nije ni žao, jer za jedan nastup zarade više prosečnih srpskih plata.

Goca sada kaže da njenu objavu mnogi nisu razumeli.

OVO MORATE ZNATI

RUSI KONAČNO OTKRILI: Evo kada će početi sa vakcinacijom dece protiv korone! (VIDEO)

DAČIĆ ODGOVORIO BRNABIĆ: "SPS je pouzdan partner SNS-u, ODLUKA JE NA VUČIĆU..."!

MINISTAR MALI: Svaki zaposleni dobiće oko 155 evra, a evo kada novac leže na račun!

NESTANAK PRIJAVLJEN JUČE: Policija na NOGAMA, tragaju za OVIM ČOVEKOM!

- Ono što malo ko razume jeste da pevači ne kukaju za sebe i svoje finansijsko dobro. Estrada nisu samo pevači, pa samim tim ne tražimo za sebe. U proseku hranimo pet-šest porodica. Muzičari imaju svoju decu, tonci, vozači... - kaže pevačica.

SAZNAJTE JOŠ

VOZAČI, OPREZ: Drumska mafija izaziva kvarove i NESREĆE na putu!

UŽAS! Otac UBIO ĆERKU ciglom, pa sedeo pored tela i pio ČAJ! (VIDEO)

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: Stiže jako NEVREME i očekuje se POTOP

- Stala sam u odbranu ljudskosti i empatije koja sve manje postoji. Prva sam rekla da pevače treba da bude sramota da kukaju i traže uplate za pomoć, ali nisam likovala što drugi nemaju. Najlakše je reći "estradnjaci zarađivali hiljade evra, pa sad nemaju prebijene banke". Kamo sreće da svi zarađujemo hiljade evra. Ništa nisam tražila od države niti od bilo koga - objašnjava Goca.

- Nema nastupa, pa kada reklamiram ono u šta sam sama uložila novac, nađu se pametni da i to komentarišu na primitivan način. Ne znam, možda bi bilo bolje da se kurvam, moguće da bi me tada više cenili u ovom iskrivljenom svetu. Neće nas ubiti korona nego zloba - rekla je Goca za Alo!.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar