16°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

MANEKENKA PROPALA, KOPA PO KONTEJNERU: Bila OLIČENJE LEPOTE, opijati je UZELI pod SVOJE! (ŠOK FOTO)

Bivša supruga američkog glumca i pevača Džeremija Džeksona (40), Loni Vilison (37) je nekada bila manekenka i bodibilderka koja je uživala u luksuzu, a par godina nakon razvoda od njega je nestala i posle skoro dve godine pronađena je kao neprepoznatljiva beskućnica na ulicama Los Anđelesa.

Naime, ova žena je nekada bila oličenje lepote, a danas živi na ulici i prošle nedelje je uslikana kako kopa po kontejneru u južnom delu grada, prenosi "telegraf.rs"

Loni i zvezda serije "Čuvari plaže" su bili u braku od 2012. do 2014. godine, ali su se razveli nakon mnogo svađa pod uticajem pića.

Godine 2018. njeni prijatelji su pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje od opojnih supstanci, posebno kristalnog meta i da reši svoje mentalne probleme, ali je ona nakon toga nestala i sada je pronađena u potpuno drugačijem izdanju, kao druga osoba.

Džeremijeva bivša devojka Sindi Kovaks otkrila je da je glumac odbio da pomogne svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

- Jako je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj treba - rekla je Sindi.

- Bilo mi je muka od Džeremijeve reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga - dodala je Sindi.

Za strane medije Loni je rekla da joj "pomoć nije potrebna" i da "joj je sasvim dobro", kao i da nema nikakav kontakt sa Džeremijem u poslednjih nekoliko godina.

- Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne - rekla je Loni.

- Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem novac, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ovde ima mnogo toga - rekla je Loni, čija je priča rastužila mnoge.

Loni izgleda dosta starije, kosu je skratila, ima roze šiške, nema par prednjih zuba i nema ni traga od prsate plavuše koja je zavodila muškarce širom sveta. Prolaznici koji su je videli uživo su se sažalili i dali joj hranu, kako ne više ne bi jela iz kontejnera. Tužne fotografije bivše lepotice pogledajte u galeriji.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar