16°C

Beograd

Photo: youtubee/printscreen

Izvor: happy bsc

OGLASILA SE MARIJA BULAT! Ovo je njeno saopštenje za medije!

Povodom natpisa u štampi o navodnom hapšenju i pronalasku nedozvoljenih supstanci kod nje, medijima se obratila Marija Bulat. 

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene od strane brojnih medija u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributora droge, imam potrebu da se obratim svojim kolegama novinarima, demantujem postojeće medijske navode i istaknem par okolnosti događaja. 

Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumljičenima, bez najave i predstavaljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i pri tom prilikom je lično meni naneta velika materijalna šteta. 

Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je VAN MOG SALONA, VAN MOG STANA, VAN MOJIH KOLA, i NE KOD MENE već kod drugih ljudi. Od strane velikog broja medija, na osnovu „pouzdanih“ izvora iz policije, sve navedeno pripisano je meni – imenom i prezimenom. Takođe, nijedan akter koji je praćen i priveden nije pomenut čak ni inicijalima, već je objavljeno samo moje ime.

Da ponovim! U mom salonu nije pronađeno ništa. U moj stan nije ulazio niko niti je vršen pretres. Hapsenje osumljičenih lica nije realizovano u mom salonu. Nije mi zaplenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena.

Drage kolege novinari, uz svo razumevanje prema zahtevima naše profesije, apelujem da prilikom pominjanja mog imena ubuduće proverite svoje „pouzdane izvore iz policije“ pre nego što objavite bilo sta!"

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar