11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: blic

POSLE TEŠKOG PERIODA slavlje u domu Nikoline Pišek!

Posle dugog teškog perioda koji je ostavila iza sebe, voditeljka je imala razloga za slavlje.

Voditeljka  Nikolona Pišek u društvu supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, proslavila je rođendan. Zbog pandemije korona virusa oni su u intimnoj atmosferi proslavili ovaj važan dan za njihovu porodicu.

DOBRO JUTRO SRBIJO

DR RISTIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Kako Kovid 19 i Koksaki virus utiču na srce, ko sme da primi vakcinu?

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ NAJAVILA: Država će dati NOVAC za stolariju, EVO KO MOŽE DA SE PRIJAVI I NA KOJI NAČIN

DEJAN MILETIĆ ISTAKAO: Koje god razmirice da imamo mi smo jedan isti narod!

Trenutno borave u Zagrebu, koji je njihova druga kuća, a suprug je zajedno sa ćerkom organizovao iznenađenje za atraktivnu voditeljku.

Naime, Una Sofija i Vidoje su tačno u ponoć izneli rođendansku tortu, a Nikolina je bila iznenađena kada je videla šta su uspeli da organizuju za nju. Ubrzo je krenulo otvaranje poklona, a potom je Pišekova sa članovima porodice uživala u njenom danu.

Iako je proslavila 47. rođendan, sudeći po njenom izgledu mnogi bi rekli da ima znatno manje godina.

Prethodni period za Nikolinu Pišek bio je izuzetno stresan. Ona i njena mlađa ćerka Una Sofija doživele su trovanje kada je u njihovoj kući u Zagrebu pukla cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade. Srećom, majka i ćerka su sada dobro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar