Izvor:
15.08.2019 u 22:45
0

BAKI B3 OGORČEN: NAROD ĆE VAS KAZNITI! (FOTO)

Baki B3 nije mogao da prećuti ukućanima ono što ga najviše nervira!Naime, ukućani su pričali jedni o drugima što je densera veoma iznerviralo! Kada je video da neće prestati on je viknuo na njih!

Morate da znate da će vas narod kazniti, i da vam ne valja to što spletakarite jedni o drugima! Morate da gledate samo sebe! – viknuo je Baki!

On je izgleda naučio da na svom primeru naučio šta se dešava sa onima koji ne žele da slušaju savete naroda! Sudeći po tome kakve savete dobijaju izgleda da će im ovo dobro biti veče da nauče kako da budu pravi rijaliti igrači!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter