Izvor:
28.07.2018 u 06:35
0

OBARA SVE SA NOGU: Bivši učesnik „PAROVA“ rešio je da osvoji sva ženska srca! (FOTO)

Tokom takmičenja u rijalitiju ,,Parovi" istakao se svojim šarmom, te je osvojio srca kako cimerki iz vile, tako i ženskog dela publike. Poznato je da su Anamarija Džambasov i Tihomir tokom cimerstva u najvelelepnijoj vili stupili u romantičnu vezu, ali da je to tu i završeno, te je se on bacio u osvajanje ostalih srca.

Da bi dokazao koliki je zavodnik, Tihomir Filipović na svom Instagram profilu objavio je sliku sa atraktivnom devojkom.

Naime, pre samo par dana Tihomir je gostovao u emisiji kod Zorice Dukić ,,Upoznajte parove" i rekao da je slobodan na"tržištu" ljubavi, nakon što ga je voditeljka pecnula, jer je dobila informaciju da stanovnik ,,Parova" ima devojku.

U izlasku Filipovićev, bio je u društvu zgodne i atraktivne plavuše, sa kojom se razmenjivao strasti, naočigled svih prisutnih u klubu.

Po fotografiji može se zaključiti da im je oboma bilo nezaboravno veče, koje će dugo pamtiti.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram/tikson_89

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter