Izvor:
28.07.2018 u 10:52
0

ONI MOGU SVE: BIVŠI UČESNICI „PAROVA“ UŽIVAJU U SVAKOM TRENUTKU, A POGLEDAJTE GDE SU SADA OTIŠLI! (FOTO)

Bivši učesnici rijalitija "Parovi", Nina Prlja i Mladen Vuletić u ogromnoj meri obeležili su šestu sezonu, a kruna njihovog boravka u najvelelepnijoj vili svakako je bila grandiozna svadba i gala žurka koja se odigrala u vili ,,Parova". Iako se atraktivna brineta nije plasirala među 13 superfinalista, Nina je preponosna što je njen verenik i sadašnji muž, Mladen Vuletić bio u trci za nagradu od 70.000 evra. S obzirom na to da su imali burnu i intrigantnu prošlost i da su se u jednom trenutku čak i fizički obračunavali zbog nesuglasica koje su imali, po izlasku iz rijalitija, njih dvoje imalu i više nego idiličan odnos, bar po fotografija koju objavljuju svakodnevno na društvenim mrežama.

Nina i Mladen su se pohvalili da uživaju u jednom tržnom centru, te su se kasnije uputili na film. Uz kokice i film, njih dvoje bili su srećni i zadovoljni kroz trajanje istog. Pre početka filma, oni su obavestili svoje fanove da je sve u redu, demantoval skorašnje naslove vezano za raskid, a zatim nastavili da naslađivati se u repertoaru bioskopa.

Happytv.rs
Foto: instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter