Izvor:
29.07.2018 u 07:31
0

NAŠAO UTEHU: Učesnik „PAROVA“ zamenio plavušu za brinetu! (FOTO)

Učesnik vile ,,Parova" pre par dana pohvalio se na Insgatramu da se nalazi u atraktivnom društvu zanosne plavuše, ali već je utehu našao u zgodnoj brineti.

Tihomir Filipović kroz učešća u rijalitiju ,,Parovi" istakao se po svom šarmu, burnim vezanama, ispovesti o svom životu, ali nakon izlaska ne staje sa provodom.

Naime, pre par dana je objavio fotografiju na kojoj mu društvo pravi zgodna plavuša, ali već sinoć našao je zamenu u klubu i to više nego atraktivnu brinetu, koja nije skidala ruke sa Tihomirevog vrata.

Poznati srcolomac nastavlja da osvaja ženska srca, da li će mu ovo bitni sudboonosna veza ili već sledeći vikend da očekujemo novu devojku u njegovom zagrljaju.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/tikson_89

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter