Izvor:
30.07.2018 u 16:45
0

NOVINARI OPLELI PO KAMPERIMA OŠTRO: NISU IMALI REČI HVALE! Neće se oni dugo zadržati! (FOTO)

Tokom emisije ,,Upoznajte parove" Anđela sa gostima novinarima dotakla se teme o rijaliti igračima i šta je potrebno da bi opstali u rijalitiju.

Pa Anđela da ti kažem, ovde ima i nenormalnih i normalnih. Ali mogu ti reći da to nisu oni pravi igrači, mi smo imali igrače koji su znali po čemu žele da budu upamćeni. Da su dobri u krevetu, da su drski, da su bezobrazni. Ovde je samo krevet mokar, ali od znoja – rekao je novinar Srđan Zelenbaba.

Zatim je dala reč Aleksi Marković, novinaru, koga je upitala isto pitanje:

E pravo da ti kažem, ja ne znam ni ko su ovi ljudi dole. Mislim, oni su rekli koleginici da neće da se otkrivaju, neka novinari istražuju, što im neće doneti dobro, jer mi sve šta treba da znamo, mi znamo o njima – te je se osvrnuo na kampera koji mu je ostavio pečat – Jedino sam čuo za tog nekog Luku, kome se Bilja Turšija otvoreno nabacivala, on je svaki put odbija, ona ne odustaje – završio je novinar.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter