Izvor:
03.05.2016 u 20:42
0

SVI SU GA PAŽLJIVO SLUŠALI: Gasttozz pričao o bliskom susretu sa ajkulom!

Gasttozz

U toku današnje emisije Gasttozz je sve nasmejao svojom izmišljenom pričom o tome kako je vozio jednu devojku na motoru.

Kada sam položio za vožnju motora, vozio sam neku devojku i naleteo na sudar na Brankovom mostu. Upao sam u Savu, onda me je napala ajkula, ali sam uspeo da se odbranim. Našao sam nož koji sam bacio pored splava, pa sam se odbranio. Onda sam naleteo na neku ženu sa helikopterom i shvatio sam da znam da vozim helikopter. Poveo sam je do Banovog brda, i naišao na čoveka koji kosi livadu. Prevrnuo sam helikopter naopačke i pomogao čoveku da kosi livadu, a onda sam mu bacio medelu za kraj– pričao je Gasttozz.

Ostai stanari su se smejali kada su shavtili da je u pitanju još jedna Nenadova šala.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter