Izvor:
02.08.2018 u 06:19
0

RIJALITI VENČANICA NA PRODAJU: NINA I MLADEN ODLUČILI DA DONESU NEKOME SREĆU! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od naintrijgantnijih parova, koji su svoju romansu u najgledanijem rijalitiju ,,Parovi" svoju vezu krunisali brakom.

Mladen Vuletić i Nina Prlja, tokom boravka u najvelelepnijom vili odlučili su da stanu na ,,ludi kamen" baš pred kamerama srećne televizije.

Naime, njihova ljubav nikoga nije ostavila ravnodušnim, svađe, rasprave, plakanje i suze, sve su ostavili za sobom kada su odlučili da kažu sudbonosno ,,da".

Produkcija Hepi televizije odlučila je da im omogući sve uslove, te ih je nagradila najglamuroznijom svadbom u istoriji rijalitija.

Svadba sada već bračnog para Vuletić bila je jedna od najgledanijih priloga u rijalitiju. Međutim, nakon što su je svadba u rijalitiju ,,Parovi" njima donela sreću, oni su odlučili da još nekome poklone srećnu venčanicu.

Mladen Vuletić je na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj je dao oglas da prodaju venčanicu u kome je njegova supruga Nina postala njegova nevesta.

Podsetite se kako je izgledala svadba o kojoj se i danas priča:

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter