Izvor:
03.05.2016 u 20:46
0

POSLEDNJA OPOMENA BURAZENGIJAMA: Gasttozz uputio PORUKU fanovima zbog ZORICE!

Nenad Marinković Gasttozz apelovao je svojim fanovima Burazengijama da obrate pažnju u kom kontekstu spominju Zoricu Dukić, njegovu devojku. Već nekoliko meseci, njegovi fanovi komentarišu Zoricu i govore kako ona nije za njega. Iako je on više puta isticao da ne treba da se mešaju u njegov izbor, to nije vredelo, pa je sada ponovo pričao o tome.

Ako se meni sviđa ta devojka, zašto mora i nekom drugom da se sviđa? Ja spavam sa njom, a ne oni. Ona je moja devojka i ja ne želim da se ona oseća ugrožena zbog drugih. I mojim i njenim fanovima kažem da prestanu da vređaju porodice. Ne razumem zašto se njeno ime uopšte uzima. Ja ne mogu da idem po kućama i da tražim te ljude. Zorici sam rekao da ne čita to. Šta treba, da se svađam sa njim? – rekao je Marinković, a njegovi fanovi su se izgleda složili sa tim.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter