Izvor:
22.08.2016 u 00:22
0

PRST U OKO GASTTOZZU: Zmaj UKRAO POSAO Marinkoviću! (FOTO)

Zmaj od Šipova pored toga što ide u crkvu, državne manifestacije i koride, zna i da se opusti… Naime, Zmaj se u jednom klubu oprobao kao di-džej!

Kako se može primetiti na fotografiji, Zmaj se uživeo u ovu ulogu,a budući da često napominje kako mu je muzika jedna od najvećih ljubavi u životu, može se zaključiti da je Grahovac ozbiljno prihvatio ovaj posao!

Reakcija Nenada Marinkovića Gasttozza je izostala iako je Zmaj ''ušao'' na njegov teren, budući da Gasttozz nastupa kao di-džej. Da li će ovi ljuti rijaliti rivali postati konkurencija i u puštanju muzike, ostaje da vidimo.

Pogledajte:

zmaj

HappyTv.rs
Foto:Facebook/IlijaGrahovacZmajOdSipovaofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter