Izvor:
04.08.2018 u 15:10
0

JEDANAEST MESECI BRAKA: Nećete verovati ko je došao na Dejanovu i Dalilinu proslavu! U društvu najveće zvezde na Balkanu, veselili se do ranih jutarnjih časova!

Dalila Dragojević, bivša učesnica najgledanijeg rijaliti formata na našim prostorima, "Parovi", i pobednica pete sezone, je pored laskave titule, osvojila krunu i prestižnu nagradu.

Nakon svadbe u rijalitiju, Dejan Dragojević i Dalila Dragojević, zakleli su se na večnu ljubav i obradovali svoju porodicu, prijatelje, a i fanove građanskim venčanjem.

Iako su mnogi spekulisali i prognozirali krah njihovog idiličnog braka, ovaj par je pobrao sve simopatije gledalaca, a svakodnevno nas putem društvenih mreža obaveštavaju koliko uživaju u svojoj ljubavi.

Naime, Dalila i Dejan su sinoć proslavili jedanaest meseci više nego uspešnog braka, a pored ljubavi koju slave, imaju još jedan valjan razlog za veselje.

Kako saznajemo, za nešto manje od mesec dana, golupčići bi trebalo da se usele u svoju porodičnu kuću na kojoj su vredno radili tokom cele godine.

Koja zvezda je svojim prisustvom uveličala i doprinela sinoćnem spektaklu, odnosno proslavi Daliline i Dejanove mesečnice, pogledajte na sledećim fotografijama:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter