Izvor:
06.08.2018 u 00:51
0

NAKON ŠTO JE IZNENADILA VODITELJKU U EMISIJI: Nina u društvu nepoznate osobe! Pogledajte ko je u pitanju! (FOTO)

Tokom gostovanja u emisiji ,,Upoznajte parove" ispričala je anegdotu koju je doživela tokom posete roditelja njenog izabranika.

Naime, njihova ljubav tokom učešća u rijalitiju nikog nije ostavila ravnodušnim, imali su žustre rasprave, svađe, ali na kraju njihova romansa prerasla je u brak.

Nina Prlja ispričala je voditeljki Anđeli da tokom boravka kod Mladenovih roditelja, prvi put u životu videla je kravu, te se na to njen izabranik našalio i rekao da je želela čak i za vime da je povuče.

Sada zgodna brineta na svom Instagram profilu objavila je fotografiju baš sa kravicom, doduše napravljenu od zeleniša. Verujemo da je taj doživljaj ostavio na Ninu dobar utisak, a vi procenite koliko je slatka napram ove kravice:

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter