Izvor:
07.08.2018 u 13:18
0

PONOVO JE IZNEVERIO! SADA JE STVARNO KRAJ: Cimeri iz „PAROVA“ raskinuli, on pobegao iz zemlje! Stavila je tačku na njihovu romansu! (FOTO)

Njihova veza nikog nije ostavila ravnodušnim, ali sada je došao svemu tome kraj.

Naime, Teodora Radoičić i Nenad Marinkoviž Gasttozz svoju romansu su započeli u rijalitiju ,,Parovi", što nije začudilo nikoga, s obzirom da su među njima odavno proradile emocije.

Nakon izlaska iz rijalitija, skorašnje gostovanje Teodorino kod Anđele u emisiji ,,Upoznajte parove" iznenadilo je sve gledaoce njenom izjavom da je razočarana u Nenada, jer nije bio tu kad joj je bio najpotrebniji.

Ali kasnije tokom emisije, Radoičićeva ga je pozdravila, te je prenela pozdrave koje je dobila u vidu sms poruke od njenog dragog, sada već bivšeg.

Teodora je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je zaprepastila fanove njihove ljubavi.

Atraktivna crnka saopštila je da je raskinula sa Gasttozzom, te da je svi ostave na miru, jer ne želi ni sa kim monunikaciju.

Samo par sati ranije, sa druge strane Gasttozz je obavestio svoje obožavaoce da je otputovao iz zemlje.

Koji je pravi razlog raskida, verujemo da ćemo saznati kroz par dana.

Sve vesti možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/teodoraradoicic.privatni

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter