Izvor:
07.08.2018 u 13:24
0

NINA REŠILA DA GA SE OTARASI: Radila mu o glavi! Mladen nije imao kuda da pobegne! (FOTO)

Jedan od naintrijgantnijih parova, koji su svoju romansu u najgledanijem rijalitiju ,,Parovi" svoju vezu krunisali brakom.

Mladen Vuletić i Nina Prlja, tokom boravka u najvelelepnijom vili odlučili su da stanu na ,,ludi kamen" baš pred kamerama srećne televizije.

Naime, njihova ljubav nikoga nije ostavila ravnodušnim, svađe, rasprave, plakanje i suze, sve su ostavili za sobom kada su odlučili da kažu sudbonosno ,,da". Iako su pod budnim okom javnosti, zaljubljeni golupčići non – stop objavljuju fotografije iz života, a mi vam uredno prenosimo sve zanimljivosti o njima.

Nina je na svom Instagram profilu objavila da pere kosu Mladenu nad česmom, te da nije mogao gde da pobegne od nje.

Zanimljivo je da ga je ona i šišala, te da je htela da se dokaže i kao prava domaćica.

Nakon toga, Mladen da bi joj se zahvalio, krenuo je da je mazi, grli i ljubi, te se može zaključiti da mu se sviđa nova frizura, koja mu je njegova izabranica uredila,

Sve vesti možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter