Izvor:
09.08.2018 u 17:06
0

VRATILA SE SA PODRŠKOM: Irma ponovo u studiju! Objasnila šta se desilo nakon emisije! (FOTO)

Tokom sinoćne emisije ,;Upoznajte parove" došlo je do obračuna između Irme Sejranić i Mee.

Danas u studiju se vratila Irma da dovrši i objasni celu situaciju i šta se sve desilo.

Na Anđelino pitanje da li je istina da su se fizički obračunale ispred televizije, atraktivna plavuša ističe da se to nije desilo, te dodaje:

Ma nismo Anđela, ne bi se ja spustila na takav nivo, da prljam ruke sa nekom osobom kao štoje ona. Ja itekako pazim do svog ugleda, a meni je bilo neprijatno zbog onoga što je ona rekla. Prvi put sam htela da napustim emisiju, ej, meni koja nikad nisam imala takvu potrebu –

Zatim je Anđela ispričala da je Bilja Turšija pozvala Irmu da joj pruži podršku, jer je bila izrevoltrirana ponašanjem jučerašnje gošće.

Bilo mi je krivo što je izmišljala laži, kako Irma nema stan i tako to. A prvo ona nema nigde da prespava – rekla je Bilja.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter