Izvor:
18.08.2018 u 09:08
0

NAKON PAUZE VRATILA SE: Sandra Meduza u sedmoj sezoni „PAROVA“ ?! (FOTO)

Jedna od najzapaženijih ličnosti ranijih sezona, bila je baš Sandra.

Naime, prvu starletu Zrenjanina, Sandru Meduzu je Hepi televizija i proslavila, učesćem u najglamuroznijem zabavno-humorističnom programu, ali njoj to nije bilo dovoljno, želi nazad.

Kako nezvanično saznajemo, Sandra je najavila svoj povratak u velelepnu vilu, kako kaže da bi pomutila um novim takmičarima.

Produkcija će novim projektom pomeriti granice rijalitija, time što će ceo koncept biti izmenjen. Dok će karantin biti smešten u Italiji, cela vila biće opremljena duhom Venecije, te će gledaoci moći da uživaju u nezaboravnim kadrovima iz najgledanijeg šou programa u regionu.

Sandra se dobro snalazila tokom ranijeg boravka u vili, a da li će se snaći i ove, ostaje nam da sačekamo početak emitovanja i saznamo.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter