Izvor:
19.08.2018 u 11:38
0

NAJPOZNATIJA ŽENA SA DRUGE STRANE ZAKONA: Čelična lejdi sa impoznatnom prošlošću, na pragu ulaska u Veneciju?! Ulazak ženskog ROBIN HUDA u „Parove“, šokirao bi mnoge!

Dugoočekivana sedma sezona najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Parovi", još malo će ugledati svetlost dana i zasijati u svom punom sjaju.

Spektakl koji je zagarantovan, iznenađenja, novi ambijent, nova lica, igre, spletke i intrige, samo su jedne od stavki sa liste koje nas očekuju u potpuno novom zdanju "Parova".

Čelnici Happy televizije kao i uvek ne žele da otkrivaju mnogo, pa se trude da sve informacije drže u tajnosti, ali kad kad po koja tajna "procuri" i dođe upravo do nas.

I ovoga puta, srećna televizija otišla je korak dalje, pa je moguć i ulazak jedne od najintrigantnijih žena sa beogradskog asfalta.

Ukoliko bi se ova dama našla rame uz rame sa ostalim rijaliti igračima, ne sumnjamo da bi se razotkrile mnoge tajne života sa druge strane zakona.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter