Izvor:
25.08.2016 u 01:13
0

OVO JE NACIJA ČEKALA: Gasttozz progovorio o SKANDALU sa INFUZIJOM!

Nenad Marinković Gastzozz je zajedno sa svomom partnerkom Zoricom gost u emisiji ,,Specijal sa Parovima''. On je dolučio da stane na put svim glasinama koje kruže o njegovom navodnom uzimanju psihoaktivnih supstanci.

Ja nisam pljuvao naciju, ja sam veliki rodoljub.Demantujem sve napise u novinama i mogu slobodno da kažem da sam zgrožen. Posle pobede naše reprezentacije u vaterplu slavio sam sa drugovima i popio koju čašicu više. Sutradan sam bio mamuran, pa je moj drug kojije imao poslovni sastanak odlučio da pozove prijatelja koji je lekar da mu da infuziju. Meni je to bilo čudno, pa sam i ja poželeo da isprobam ovajmetod. Nisam mogao da poverujem da će snimak koji sam tada naprvaio izazvati toliku salvu uvreda – rekoa je Gasttozz.

Marinković je ljut na novinare koji su kako kaže pisali laži, a izbegli da napišu da je bodrio reprezentaciju.

Ako me neko vidi da koristim nedozvoljene supstance, neka dokaz donese na Hepi televiziju, ja nemam ništa da krijem,čist sam kao suza– rekao je Marinković.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter