Izvor:
25.08.2016 u 14:48
0

KRUNIĆEVA, ŠTA TI BI? Jelena OBRIJALA GLAVU i zaprepastila fanove! (FOTO)

Atraktivna go go igračica Jelena Krunić iznenadila je sve pratioce i fanove na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira obrijane glave!

Ona je i sa jedne i sa druge strane obrijale deo glave, a fanovi na društvenim mrežama su podeljeni. Jedni kažu da je najlepša sa kratko kosom, drugi smatraju da joj ovo nije trebalo, dok obožavaju njenu dugu, crnu kosu.

Jelena, zašto ti je to trebalo? Jao, pa lepše ti je bilo onako. Super si kako god da okreneš – samo su neki od komentara.

Bivša učesnica "Parova" je zatim snimila video u kom je komentarisala svoju frizuru, a prevashodno se obraćala onim ljudima koji je ne vole, takozvanim "hejterima". Pogledajte kako ona izgleda sa novom frizurom:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/jelena_krunić:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter