Izvor:
30.08.2018 u 11:12
0

BAKI SUMNJA U DININ PAROGRAF: Sudbina koja ju je zadesila, šokirala je mnoge, ali nisu svi učesnici „progutali“ Dininu priču!

Potresna priča Dine Galorini mnoge je šokirala i ostavila bez teksta.

Škakljiva pitanja koja su se našla na parografu, Dinu nisu sprečila da bez dlake na jeziku odgovori i opiše do detalja sudinu koja ju je zadesila.

Atraktivna učesnica sedme sezone "Parovi", osvojila je srca publike svojom iskrenošću i borbenošću.

Međutim, Baki B3 sumnja u istinitost informacija koje je Dina podelila sa milionskim auditorijumom.

– Deluje mi kao da nije podelila nešto bitno sa nama, nije sve ispričala, fali mi kraj da bi završio priču koja liči na film – rekao je Baki.

U narednom videu pogledajte šta je Baki u razgovoru sa Elvinom rekao za Dinu, a verujemo da se njoj ni malo neće dopasti kada čuje kakve priče kruže vilom:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter