Izvor:
27.08.2016 u 23:17
0

GROZNICA PAROVA TRESE CEO SVET: Učesnici su SPREMNI da pokore PLANETU!

Nova sezona "Parova", prema poslednjim informacijama, kreće u septembru, a kako saznajemo, rijaliti će u ovoj turi imati mnogo stranaca. Takođe, i strane televizije su izrazile želju da se na njihovim kanalima zavrte "Parovi", tako što će otkupiti originalnu licencu od Hepi televizije.

Istina je da su nas mnoge televizije kontaktirale. Ubacićemo učesnike iz raznih zemalja, sa različitih kontinenata. Takođe, strane televizije, pored toga što žele da otkupe licencu, žele i da naša produkcija sarađuje sa njihovim učesnicima i da im damo gotov format, koji bi oni emitovali u skladu sa svojim programom. A s obzirom na to da Hepi televizija ima dugogodišnje ugovore sa učesnicima na angažovanju u različitim formatima, njih je zanimao transfer da se u njihovim šou programima pojave Maca, Zmaj i drugi takmičari koje je zavolela Srbija – kažu iz produkcije TV Hepi.

Šta vi mislite – da li su evropske i svetske televizije spremne za dnevnu dozu Ružice, Mace, Anamarije, Zmaja, Gastoza…?

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter