Izvor:
28.08.2016 u 13:31
0

STEVAN ODLUČIO DA PROGOVORI: Maca je zahtevala DA SPAVAM SA NJOM, a onda me je TERALA da…

Stevan Đorđević fudbaler koji je dovođen u vezu sa Tijanom Ajfon je odlučio da ispriča u kakvoj se situaciji našao zbog Mace Diskrecije.

Maca mi je spala poruke da hoće da spava sa mnom, zatim mi je tražila da joj šaljem slike u boksericama. Ja sam bio u šoku, jer ne znam kako je došla do mog broja. Kada sam proverio da li je to zaista ona, shvatio sam da je to njen pravi broj. Ja sam je odbio, jer nisam takav tip, jer samo devojci sa kojom sam u vezi mogu da pošaljem takvu sliku – počinje priču Đorđević.

Ipak kako kaže Maca se nije tu zaustavila, nego je nastavila sa porukama.

Kada sam je odbio, ona me je pitala gde sam, da bi me našla… Ja sam je iskulirao, a onda me blokirala na Instagramu, ona se u najmanju ruku ponaša čudno – zaključuje Stevan.

HappyTv.rs
Foto:Instagram/stevandjordjevic90

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter