Izvor:
12.09.2018 u 09:41
0

PRVO JE REKLA DA GA NE GLEDA KAO MUŠKARCA, A SAD GA JE IZBACILA IZ KREVETA: Voljenka i Milorad raskinuli?!

Seksi drvoseča iz Bajine Bašta, ne prestaje da intrigira javnost.

Naizgled miran i povučen, čovek koji propagira religiju u vili, ne krije da gaji emocije prema istaknutoj denserki Voljenki Ilić.

Voljenka je izjavila da je Milorad previše dobar i da ga upravo zbog njegove izražene dobrote, ne gleda kao muškarca sa kijim bi bila, iako je Seksi Rok jesan od najzgodnijih takmičara.

– Ne mogu da budem sa njim, ne želim više da se foliram.Dala sam sebi šansu da se napokon skrasim pored dobrog čoveka, ali ja ipak volim loše momke –

Seksi Rok je ovoga jutra ustao na levu nogu, a razlog tome je upravo Voljenka.

– Prvo se udaljila od mene, bez ikakvog objašnjenja, a jutros me je izbacila i iz kreveta –

Podsetićemo vas da je ulazak Milija u vilu dodatno narušio odnos Milorada i Voljenke jer je višestruki učesnik "Parova" Milutin otkrio detalje intimnog odnosa koji je imao sa domino damom Voljenkom Ilić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter