Izvor:
12.09.2018 u 19:37
0

OKRŠAJ MILIJA I ILIJANE: Tresla se vila „Parova“!

Mili i Ilijana su upali u žestoki okršaj večeras u najpoznatijoj vili na Balkanu.

Veteran u rijaliti poslu Milutin Radosavljević Mili bacio je oko na novu učesnicu Anastasiju na šta je Ilijana imala komentar.

Naime kako je Mili rekao da mu se ona jako dopada i da voli tip žene kao Azijatkinja i da nikada ne bi pogledao Ilijanu kao ženu ona je tu skočila.

Šta da kažem on nije muškarac on je skraćen, ko bi bio sa takvim tipom u vezi. Napao si sada tu devojku jer nemaš prođu ni kod jedne devojke i to će da te boli ovde veruj mi. Ne bih sela sa njim u spoljašnjem svetu- rekla je Ilijana

Pale su teške reči a iznesen je i prljavi veš iz privatnog života ova dva učesnika pa je tako i Mili za Ilijanu rekao da je poznaje odavno iz nekih neprikladnih situacija.

Vidi kakva si cela raspadaš se, žao mi te je što si mi kukala pre neki dan da imaš težak život– rekao je Mili

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter