Izvor:
12.09.2018 u 22:58
0

ANČI KONAČNO OTKRILA: Ovo je prava istina o meni i gazda Jezdi!

Poznata pevačica Andrijana Dabetić Anči koja je svojevremeno 90ih godina žarila i palila muzičkom scenom učesnica je rijaliti šoua Parovi.

Kako su se njenim ulaskom pokrenule mnoge priče koje su kružile u to vreme o njoj, pa i to da je bila ljubavnica čivenog gazda Jezde, ona je večeras rešila sve da otkrije.

Pozadina cele priče o stanovima, kućama, velikim honorarima koje joj je Jezda davao pa i to da ga je posle posećivala u zatvoru po priči pevačice dobija potpuno drugačiji epilog od onoga što se pisalo i pričalo o njoj i Jezdi.

Ja sam pjevala u jednom restoranu u Budvi kada je Sveti Stefan uzet u zakup od firme "Jugoskandik" i tada je prvi put 92 godine bila narodna muzika i ja sam kao pevač početnik dobila ponudu da tu radim,tada ne sluteći da će ta priča medijski da izgleda potpuno drugačije, ali sam posle prvog teksta u novinama sela sa roditeljima i sa Jezdom. Posle toga su počeli razni pevači da gostuju pojavile su se druge osobe koje su htele mene da unište, ne da preuzmu Jezdu,Jezda je imao svoju porodicu i bio tu sa njom kao što je i moja porodica bila tu. Njegova žena je bila tu, svi smo sedeli za istim stolom. Medijima je to tada bilo interesantno zašto jedan anonimus dobija tada medijski prostor. Ja sam samo jednom rekla da nisam bila sa njim i posle sam prestala to da demantujem jer su članci bili da sam mu prvo vanbračna ćerka pa ljubavnica i onda je to prestalo da me tangira. Mnogi koji su pokušavali da upadnu tu da rade samo sam im smetala. Kada je bio u zatvoru nisam morala da se pojavim ali ako mi je prijatelj u nevolji a smatrala sam da mi je on tada bio prijatelj i ja njemu smatrala sam da treba da mu pomognem, i da je ljudski pomoći. Sve što su komentarisali za kuće stanove su gluposti, sve što je na moje ime se može proveriti– rekla je Anci

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter